Kurs: Frontend-utvikler

Lær å utvikle nettsider og applikasjoner ved hjelp av kjente verktøy og teknologier som brukes av bransjen i dag. Kurset tar deg fra nybegynner til å være klar til å bidra i et utviklingsteam. I løpet av 3-6 måneder skal du være klar til din første stilling som trainee-utvikler.

Hva koster det?

Deltakerne på kurset betaler ingen ting for kurset.

Kurset har en verdi på 15 000 kr per måned. Dette dekkes av våre sponsorer og samarbeidspartnere.

Hvem passer det for?

Kurset passer for alle kvinner som ønsker å jobbe med programmering. Alle kan lære å kode uansett bakgrunn eller erfaring.

Send søknad Kan jeg søke?

Kursinnhold

I løpet av 3 - 6 måneder lærer du å utvikle nettsider gjennom praktiske oppgaver og utplassering i bedrift. Du får tett oppfølging underveis, både fra våre kursledere og mentorer fra samarbeidsbedrifter.

Lær gjennom praktisk tilnærming

I kurset vil du gjennomføre prosjekter alene, sammen med andre og ute hos samarbeidspartnere. Disse prosjektene gir deg mulighet til å praktisere det du lærer. Prosjektene vil være en del av utdannelsen og du vil etter gjennomført kurs ha en portfolio som viser hva du kan som kan vises potensielle arbeidsgivere.

Bygg nettverk

Egenstudier kan være vanskelig, derfor har vi satt sammen et opplegg som gir deg en-til-en veiledning, mentorer og gruppesamarbeid i tillegg til utplassering i bedrift. Gjennom dette får du tilbakemeldinger på prosjekter, kan dele tips å råd og få innsikt og anbefalinger gjennom hele kurset.

Kursnavn Beskrivelse Innhold
Fundamentet for webutvikling Her får du den første basiskunnskapen rundt utvikling med veldig lite koding. Denne kunnskapen er nødvendig for å kunne gjennomføre vårt kurs og inneholder det enhver person bør vite enten du jobber innen teknologi eller ikke. Dette gir deg en forståelse som gjør at samtaler og diskusjoner rundt webutvikling blir lettere. Hvordan fungerer internett, Hvordan virker web-applikasjoner, Hva betyr det å lære koding
Grunnleggende - Front End Gir deg grunnleggende kunnskap om det å bygge et fungerende nettsted, krever ingen erfaring. Lær alle verktøyene du trenger for å bygge et grunnleggende statisk nettsted og legge det ut på Internett, slik profesjonelle utviklere gjør. Du får ikke bare den tekniske kunnskapen du trenger, men også konseptene og "best practices" som ekte utviklere bruker. HTML og CSS, Arbeidsflyt, Viktige konsepter, Shell, Git og GitLab
Vidrekommen Front-End Ta ferdighetene et steg videre med kritiske ferdigheter og lær ditt første virkelige programmeringsspråk: JavaScript. Lær hvordan du gjør nettstedet ditt interaktivt, får det til å se bra ut på alle enheter og ikke minst hvordan ekte utviklere gjør det. JavaScript, Libraries, jQuery, Less